سفارش تبلیغ
صبا ویژن

86/9/21
11:57 صبح

تشخیص گوشی اصلی یا غیر اصلی

بدست رضا در دسته

میخوام یه سایت معرفی کنم که تازه پیداش کردم و برای اینکه بفهمی سریال گوشیت اصله یا نه خیلی توپه
اسم سایت هست www.numberingplans.com
وقتی وارد سایت شدین از منوی سمت چپ وارد گزینه number analysis tools بشید و در صفحه بعد روی گزینه

IMEI number analysis کلیک کرده و وارد صفحه جستجو شوید و در کادر مربوطه شماره سریال گوشی را وارد کرده و جستجو را بزنید.
نتیجه به دست امده شامل اصلی یا غیر اصل بودن گوشی با سه رنگ سبز زرد و قرمز میباشد.
همچنین سال ساخت
کشور سفارش دهنده
سفارش اروپا یا اسیا و...غیره.
همچنین در صفحه سوم میتوانید با وارد کردن شماره تلفن خود و جستجو اطلاعات جالبی از اپراتور و محل اقامت به دست اورید.

86/9/20
1:54 عصر

GPRS

بدست رضا در دسته

جی‌پی‌آر‌اس (GPRS) یک سرویس ارزش افزوده جدید در نسل دوم (نسل2) تلفن همراه است که امکان ارسال و دریافت اطلاعات یا داده را روی شبکه تلفن همراه فراهم می سازد.
GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بسته های رادیویی) است که در حقیقت تکلمیل‌شده اطلاعات سوئیچینگ مداری می باشد. جی‌پی‌آر‌اس در حقیقت یک لایه بسته? سوئیچ‌شده (Packet - Switched) به شبکه جی‌اس‌ام موجود در تلفن همراه شما اضافه می کند که خیلی بهتر از استاندارد ارتباطی سوئیچ‌شده? مداری (Circuit Switched) شبکه GSM است.

ویژگی ها
جی‌پی‌آر‌اس دارای چند مشخصه و یا قابلیت مهم است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد : 1.سرعت از ویژگی‌های جی‌پی‌آر‌اس می توان به سرعت بالای آن اشاره کرد که به طور تئوری این سرعت متجاوز از 171.2kb/s است که این سرعت در صورتی قابل دسترسی است که برای سیستم جی‌پی‌آر‌اس از ? تایم اسلات به صورت همزمان استفاده شود. خطوط معمولی موبایل حداکثر دارای سرعت 9.6kb/s می باشند که در صورت استفاده از HSCSD حداکثر می توانند از سرعت 14.4kb/s بهره ببرند در حالی که با جی‌پی‌آر‌اس به صورت عملی به راحتی می توان با سرعت 40kb/s به اینترنت متصل شد.
2.طریقه اتصال جی‌پی‌آر‌اس به ما این امکان را می دهد تا همواره ارتباط خودمان را با اینترنت حفظ کنیم و دیگر نیازی نیست برای برقراری ارتباط هر بار به شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت وصل شویم.
3."هزینه هزینه استفاده از جی‌پی‌آر‌اس معادل حجم اطلاعاتی می باشد که دریافت و یا ارسال کرده ایم، یعنی شما مبلغ ارتباط خود را بر اساس مقدار اطلاعات ورودی و خروجی به شرکت ارائه دهنده سرویس می پردازید و نه براساس مدت زمانی که به اینترنت متصل هستید.
4.فوریت یکی دیگر از مزایای جی‌پی‌آر‌اس که در حقیقت پیامد سرعت بالا و اتصال دائم آن است خصوصیت فوریت است که برای کارهای بحرانی نظیر کنترل کارتهای اعتباری خیلی مهم است

موارد لازم برای استفاده از جی‌پی‌آر‌اس

1- گوشی همراهی که توسط شبکه جی‌پی‌آر‌اس حمایت شود.
2- داشتن یک اشتراک به شبکه تلفن همراهی که جی‌پی‌آر‌اس را حمایت می کند.
3- استفاده از جی‌پی‌آر‌اس باید برای کاربر فعال باشد.
4- داشت دانش چگونگی ارسال و دریافت اطلاعات روی سرویس GPRS
5- مشخص بودن یک مقصد برای ارسال یا دریافت اطلاعات از طریق GPRS

 کاربردهای جی‌پی‌آر‌اس

رنج وسیعی از کاربردهای اینترنتی توسط سرویس های NonVoice شبکه موبایل مانند اس‌ام‌اس و جی‌پی‌آر‌اس فعال هستند که به خصوص این کاربردها برای سرویس جی‌پی‌آر‌اس بسیار مناسبند از جمله این کاربردها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
گپ:
به طور خلاصه می توان گفت که با سرویس گپ می توان دسترسی به منابع مختلف اطلاعات پیدا کرد. به وسیله این سرویس هر فرد می تواند عضو گروه های مختلف محبوب خود شده و در این زمینه با دیگر افراد تبادل اطلاعات انجام دهد.
اطلاعات متنی و قابل مشاهده :
محدوده وسیعی از اطلاعات متنی می تواند به گوشی همراه کاربران توزیع شود که از آن جمله می توان به امتیاز بندی مسابقات ورزشی، وضعیت آب و هوا، اطلاعت پرواز، عنوان های مهم اخبار، اوقات شرعی، وضعیت ترافیک و ... اشاره کرد. این اطلاعات لازم نیست که حتما به صورت متن باشند بلکه می توانند به صورت
تصویر یا گرافیک و یا انواع اطلاعات قابل مشاهده نیز باشد.
رایانامه (پست الکترونیک) :
با توجه به ارتباط دائمی با اینترنت و پرداخت هزینه به ازای اطلاعات ورودی-خروجی، شما می توانید به نامه های الکترونیکی دوستان یا همکاران خود در هر زمان با حداقل هزینه و حداکثر سرعت پاسخ دهید و یا برای کارهای فوری به دیگران نامه بفرستید.
MMS (
سرویس پیغام چند رسانه‌ای) :
تنها بستری که می توان از امکانات صدا، تصویر و ویدئو در سیستم MMS که نسخه پیشرفته SMS می باشد ، به طور کامل بهره مند شد، جی‌پی‌آر‌اس می باشد

جی‌پی‌آر‌اس در تئوری باید بتواند سرعت انتقال اطلاعات را به 171kb/s برساند در حالی که در عمل این سرعت به 40kb/s می رسد. حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاه های متفاوت جی‌پی‌آر‌اس به مراتب با یکدیگر فرق می کنند. برای محاسبه سرعت ارتباطات در دستگاه های GPRS بهتر است طرح کدها و ساختمان کلاسهای مربوط به آن را متوجه شویم.
جی‌پی‌آر‌اس در کل دارای چهار نوع کد CS1,CS2,CS3,CS4 می باشد. هر کدام از این کدها قابلیت انتقال اطلاعات، حداکثر با سرعت 21.4 کیلوبیت در ثانیه را دارند و در هر یک از آنها قسمتی برای تصحیح خطا، در انتقال اطلاعات در نظر است.
CS1 دارای بیشترین سهم برای تصحیح اطلاعات می باشد و فقط در حدود 9 کیلوبیت در ثانیه از 21.4 کیلوبیت در ثانیه جهت انتقال اطلاعات باقی می ماند.
CS2,CS3 دارای سرعت بیشتری می باشند و سرعت انتقال اطلاعات در آن ها به حدود 13.4kb/s در CS2 و 15.6kb/s در CS3 می رسد.
در CS4 سرعت انتقال به حداکثر خود می رسد و هیچ نوع تصحیح اطلاعاتی در این قسمت انجام نمی گیرد.

دستگاه های موجود جی‌پی‌آر‌اس، تنها CS1,CS2 را با سرعتی پایین تر ارائه می دهند و در مواقع لازم این دو به جای یکدیگر مورد استفاده قرار میگیرند. شبکه های GSM و جی‌پی‌آر‌اس هر دو امکان استفاده از 8 تایم اسلات را در هر لحظه از زمان دارند. لذا سرعت انتفال اطلاعات را می توان با کنار هم قرار دادن تایم اسلات ها بیشتر و بیشتر کرد.
دستگاه های جی‌پی‌آر‌اس قادر هستند تعداد محدودی تایم اسلات را با یکدیگر ادغام کنند و بر این اساس به کلای های مختلفی تقسیم می شوند، کلاس 2 تنها یک اسلات برای ارسال اطلاعات و 2 اسلات برای دریافت اطلاعات دارد.
در حالی که کلاس 12 دارای 5 اسلات برای هر تنظیمی می باشد.
کلاس 6 معمول ترین کلاس به کار رفته در دستگاه های جی‌پی‌آر‌اس می باشد که یک اسلات برای ارسال و سه اسلات برای دریفات داده ها دارا می باشد.


86/9/20
1:37 عصر

GPS

بدست رضا در دسته


 سیستم مکان یاب جهانی (Global Positioning Systems) یا GPS یک سیستم راهبری و مسیریابی ماهواره ای است که از شبکه ای با 24 ماهواره ساخته شده است.

این ماهواره ها به سفارش وزارت دفاع ایالات متحده ساخته و در مدار قرار داده شده است . این سیستم در ابتدا برای مصارف نظامی تهیه شد ولی از سال 1980استفاده ی همگانی از آن آزاد و آغاز شد. خدمات این مجموعه در هر شرایط آب و هوایی و در هر نقطه از کره ی زمین در تمام ساعت شبانه روز در دسترس است. پدید آوردنگان این سیستم، هیچ حق اشتراکی برای کاربران در نظر نگرفته اند و استفاده از آن کاملا رایگان میباشد.

GPS چگونه کار می کند؟
ماهواره های این سیستم، در مداراتی دقیق هر روز 2 بار بدور زمین می گردند و اطلاعاتی را به زمین مخابره می کنند. گیرنده های GPS این اطلاعات را دریافت کرده و با انجام محاسبات هندسی، محل دقیق گیرنده را روی کره ی زمین محاسبه می کنند.
در واقع گیرنده زمان فرستاده سیگنال توسط ماهواره را با زمان دریافت آن مقایسه می کند. از اختلاف این دو زمان فاصله گیرنده از ماهواره تعیین می گردد. حال این عمل را با داده های دریافتی از چند ماهواره دیگر تکرار می کند و بدین ترتیب محل دقیق گیرنده را با اختلافی ناچیز در میبابد.
گیرنده به دریافت اطلاعات همزمان از حداقل 3ماهواره برای محاسبه 2بعدی و یافتن طول و عرض جغرافیایی، و همچنین دریافت اطلاعات حداقل 4 ماهواره برای یافتن مختصات سه بعدی نیازمند است.

با ادامه ی دریافت اطلاعات از ماهواره ها گیرنده اقدام به محاسبه سرعت، جهت، مسیرپیموده شده، فواصل طی شده، فاصله باقی مانده تا مقصد، زمان طلوع و غروب خورشید و بسیاری اطاعات مفید دیگر می نماید.

ماهواره های سیستم

24 ماهواره ی GPS در مدارهایی بفاصله 36600 کیلومتری از سطح دریا گردش می کنند. هر ماهواره دقیقا طی 12 ساعت با سرعت 11 هزار کیلومتر بر ساعت یک دور کامل بدور زمین می گردد. این ماهواره ها نیروی خود را از خورشید تامین می کنند ولی باتری هایی نیز برای زمانهای خورشید گرفتگی و یا مواقعی که در سایه ی زمین حرکت می کنند بهمراه دارند. راکتهای کوچکی نیز ماهواره ها را در مسیر درست نگاه می دارند. به این ماهواره ها NAVSTAR نیز گفته می شود.

در اینجا به برخی مشخصه های جالب این سیستم اشاره می کنیم:
• اولین ماهواره GPS در سال 1978 در مدار زمین قرار گرفت.
• در سال 1994 شبکه 24 عددی NAVSTAR تکمیل شد.
• عمر هر ماهواره حدود10 سال است که پس از آن جایگزین می گردد.
• هر ماهواره حدود 2000 پاوند وزن دارد و درازای باتری های خورشیدی آن 5.5 متر است.
• انرژی مصرفی هر ماهواره، کمتر از 50 وات میباشد.

گیرنده ی GPS
بسته به نوع مصرف و بودجه می توانید از گستره ی زیادی از گیرنده های GPS بهره ببرید. همچنین، باید از در دسترس بودن نقشه ی مناسب و بروز (up-to-date) برای منطقه ی مورد استفاده تان، اطمینان حاصل کنید.

امروزه بهای گیرنده های GPS بطور چشمگیری کاهش پیدا کرده و هم اکنون در اروپا با بهایی برابر با یک گوشی متوسط موبایل نیز می توان گیرنده GPS تهیه کرد.این گیرنده ها برروی برخی مدل های گوشی نیز قابل نصب است 
امروزه در کشورهای توسعه یافته از این سیستم جهت کمک به راهبری خودرو، کشتی و انواع وسایل نقلیه ی دیگر بهره گیری می شود.
هر چه نقشه های منطقه ای که در حافظه گیرنده بارگذاری می شود دقیق تر باشد، سرویسهایی که از GPS می توان دریافت داشت نیز بهتر میشود.
برای نمونه می توان از GPS مسیر نزدیکنرین پمپ بنزین، تعمیرگاه و یا ایستگاه قطار را پرسید و مسیر پیشنهادی را دنبال کرد. دقت مکانیابی این سیستم در حد چند متر است که بسته به کیفیت گیرنده تغییر می کند.

از سیستم مکان یاب جهانی می توان در کارههایی چون نقشه برداری و مساحی، پروژه های عمرانی، کوهنوردی، کایت سواری، سفر در مناطق ناشناخته، کشتی رانی و قایقرانی، عملیات نجات هنگام وقوع سیل و زمینلرزه و هر فعالیت دیگر که نیازمند محل یابی باشد، بهره برد.

_________________


86/9/20
12:51 عصر

BTS

بدست رضا در دسته

در شبکه موبایل اولین بخشی که به مستقیما با گوشی موبایل در ارتباط است به لفظ عوام آنتن موبایل و به تعبیر تخصصی BTS (base transceiver station( می باشد .در شکل زیر BTS نشان داده شده است .

البته شما آن را بر فراز مراکز مخابراتی و یا پشت بامها دیده اید.



در تصویر زیر پنل آنتن نمایش داده شده است البته شما ممکن است در بعضی نقاط ترکیب این پنل ها را متفاوت با تصویر ببینید .

این تفاوت در تعداد هر کدام از این پنل ها در یک جهت می باشد در شکل زیر در هر جهت یک پنل دیده می شود در ایران شما ممکن است در هر جهت دو یا سه پنل ببینید این تفاوت صرفا به خاطر نوع سیستم (دستگاه) استفاده شده است و هیچ ربطی به ظرفیت آنتن ندارد



این پنلها توسط کابلهای ضخیم سیاه رنگی که به آن فیدر -FEEDER - می گویند به دستگاه BTS متصل است .فیدرها نوعی کابل درون تهی هستند و در آن یم لوله مسی قرار گرفته و موج بر می باشد .

همانطور که می دانید در فرکانسهای بالا الکترونها از پوسته عبور می کنند برای همین برای انتقال از موج بر استفاده می شود نه سیم.

در شکل زیر دستگاه BTS درون کانکس قرار گرفته است.



در شکل زیر دستگاه BTS نشان داده شده است این مدل یکی از مدلهای زیمنس آلمان است که در ایران از آن زیاد استفاده شده است.



در نهایت توسط خطوط انتقال این دستگاه به دستگاه دیگری به نام BSC که وظیفه مدیریت بین چند BTS را دارد متصل می شود.


<      1   2